Η ώρα του καταλογισμού ευθυνών όσων φέρονται να εισέπραξαν (και μάλιστα διπλή φορά) επιδοτήσεις μέσω του Επενδυτικού Νόμου, χωρίς να πληρούν τις απαιτούμενες από αυτόν προϋποθέσεις...

είτε κατορθώνοντας να εξαπατήσουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είτε συνεργαζόμενοι με στελέχη της (που έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και για τα οποία εκκρεμεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας του πειθαρχικού τους ελέγχου, ο οποίος σχολιάζεται ότι έχει καθυστερήσει) φαίνεται πως πλησιάζει.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, προ ημερών θυροκολλήθηκε σε γνωστό επιχειτηματία της Πάτρας, που είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από μία σκανδαλώδεις υποθέσεις, ειδοποιητήριο από την αρμόδια Διεύθυνση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, διά του οποίου καλείται να παράσχει εξηγήσεις εντός 15θημέρου, διαφορετικά θα κινηθούν σε βάρος του διαδικασίες κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του, μέχρι του ποσού στο οποίο ανέρχονταν οι καταβληθείσες προς αυτόν επιδοτήσεις.

Επίσης, αναμένεται να ασκηθούν και οι προβλεπόμενες από το νόμο ποινικές διώξεις, καθώς οι υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί εξαρχής στον εισαγγελέα και συνιστούν κακούργημα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, εκτός από τις παράνομες επιδοτήσεις, που έχει λάβει, φέρεται να έχει “φεσώσει” την αγορά και να έχει διακινήσει και ακάλυπτες επιταγές.

Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως αυτή είναι η αρχή νέου κύκλου εξελίξεων, καθώς εκκρεμούν και άλλες παρεμφερείς υποθέσεις, με εμπλεκόμενα και άλλα γνωστά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Πηγή: attacktv
 
Top