Η ανακάλυψη λειψάνων ενός ξανθού κοριτσιού, οδήγησε τις βρετανικές αρχές που ασχολούνται με την εξαφάνιση της Μαντλίν, να επικοινωνήσουν με την τοπική αστυνομία της Αυστραλίας. Τα σκελετικά υπολείμματα βρέθηκαν από οδηγό σε βαλίτσα σε απομακρυσμένο αυτοκινητόδρομο κοντά στο Wynarka στη Νότια Αυστραλία, τον περασμένο Ιούλιο.

Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα λείψανα ανήκαν σε κορίτσι ηλικίας μεταξύ δύο και τεσσάρων που πέθανε το 2007 και είχε ξανθά μαλλιά. Η Maddie ήταν τριών ετών όταν εξαφανίστηκε από το πορτογαλικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ, το 2007, με αποτέλεσμα όλοι να πιστέψουν ότι επρόκειτο για τον σκελετό της μικρής.

Ωστόσο, πλέον ταυτοποιήθηκε ότι τα λείψανα ανήκουν σε ένα δίχρονο κοριτσάκι που ήταν επίσης εξαφανισμένο. Πρόκειται για τη μικρή κορούλα της Karlie Pearce-Stevenson, της οποίας τα λείψανα βρέθηκαν στη Νέα Νότια Ουαλία το 2010. Το σώμα της Karlie βρέθηκε σε δάσος περίπου 750 μίλια μακριά από εκεί που βρέθηκε πέντε χρόνια αργότερα το άτυχο δίχρονο κοριτσάκι.

Η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και να ανακαλύψει τον δράστη των δύο στυγερών δολοφονιών. Ο ντετέκτιβ, Des Bray, της Νότιας Αυστραλίας είπε, “αυτό είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα και ακόμη μία οικογένεια καταστράφηκε”. “Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το έγκλημα πρέπει να συλληφθούν γρήγορα και να λογοδοτήσουν για ό,τι έκαναν”.


 
Top