Με λιγοστά ρούχα βρέθηκε να περιπλανιέται στον δρόμο ένας πρώην ιερέας από τη Ναύπακτο, ο οποίος ονειρευόταν να περάσει μια καυτή νύχτα με δύο γυναίκες, που όμως μαζί με έναν συνεργό τους άρπαξαν τα ρούχα και τα χρήματά του και τον άφησαν στα... κρύα του λουτρού! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Μεσολόγγι. Ο 60χρονος άλλοτε ιερωμένος είχε κλείσει ραντεβού με τις δύο κυρίες σε εστιατόριο της πόλης, όπου δείπνησαν. Εκείνες δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να τον πείσουν να τις ακολουθήσει, με την υπόσχεση ότι θα ικανοποιούσαν τις ερωτικές φαντασιώσεις του. Για τον 60άρη πρώην κληρικό, οι δύο «πειρασμοί», ηλικίας 25 και 43 ετών, ήταν ό,τι καλύτερο του είχε συμβεί ποτέ κι έτσι δεν υποψιάστηκε την παγίδα!

Μετά το δείπνο, μπήκαν στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η μία από τις γυναίκες και κατευθύνθηκαν προς μια ερημική τοποθεσία κοντά στο Αιτωλικό, ιδανική για παράνομα ζευγάρια. Εκεί, οι δύο γυναίκες ξεδίπλωσαν όλες τις υποκριτικές ικανότητές τους, έτσι ώστε το θύμα τους να παραστρατήσει πλήρως από τον... ενάρετο δρόμο!

Η νύχτα... ακολασίας που ονειρευόταν ήταν αρκετή για να του θολώσει το μυαλό. Οι δύο τσιγγάνες άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα τους και το ίδιο έκανε και ο πρώην ιερέας. Οι πρώτες περιπτύξεις είχαν ήδη αρχίσει, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άνδρας και ακινητοποίησε με μαχαίρι τον 60χρονο. Οι δύο γυναίκες (που ήταν ολοφάνερο ότι του την είχαν στήσει) ντύθηκαν και μπήκαν στο αυτοκίνητο μαζί με τον συνεργό τους, αφού πρώτα άρπαξαν όσα ρούχα είχε βγάλει ο πρώην ιερέας και 220 ευρώ που είχε μαζί του.

Μέσα σε δευτερόλεπτα απομακρύνθηκαν από την περιοχή και ο 60χρονος, μη έχοντας άλλη επιλογή, βγήκε στον δρόμο φορώντας μόνο το εσώρουχο και τα παπούτσια και άρχισε να περπατά προς την πόλη! Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ένας διερχόμενος οδηγός σταμάτησε και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα, όπου εξιστόρησε στις Αρχές όσα του είχαν συμβεί.

Πηγή: espressonews
 
Top