Ο πολυκινηματογράφος του ODEON Kosmopolis στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος μεταξύ Ολυμπιακού σταδίου και Αμαρουσίου, έβαλε τέλος στη δεκαετή λειτουργία του, αυτή την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση – δελτίο Τύπου που εστάλη από την κινηματογραφική εταιρεία Odeon, η ιδιοκτήτρια εταιρία του ακινήτου της Κηφισίας 73 στο Μαρούσι, η οποία διέθετε μέχρι σήμερα το χώρο προς μίσθωση, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη χρήση του ακινήτου.

Ως εκ του τούτου γίνεται επιτακτική η παύση της λειτουργίας του συγκεκριμένου πολυκινηματογράφου για την αλλαγή εκμετάλλευσης του χώρου.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες του ODEON Kosmopolis χάρισαν στέγη στις πιο εκλεκτές ταινίες απ’ όλο τον πλανήτη για περισσότερα από 10 χρόνια, φιλοξενώντας συνολικά πάνω από 5.000.000 επισκέπτες, εστιάζοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του θεατή, διαθέτοντας αισθητική και τεχνολογική αρτιότητα αιθουσών και εξοπλισμού.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, με λύπη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας κινηματογράφο, μεταφέροντας τη δράση στις υπόλοιπες αίθουσες ODEON στην Αθήνα και την υπόλοιπη χώρα. Οι άλλες αίθουσες της Odeon βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας και είναι οι εξής:

ODEON STARCITY, ODEON ΟΠΕΡΑ, EMBASSY NOVACINEMA ODEON και ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ - στην Αθήνα,

ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ - στη Θεσσαλονίκη,

ODEON TALOS PLAZA - στην Κρήτη,

ODEON KOSMOPOLIS - στην Κομοτηνή,

ODEON PARALIMNIO - στα Ιωάννινα,

ODEON ΞΑΝΘΗ - στην Ξάνθη.

Προσδοκούμε ότι τους επόμενους μήνες η αλυσίδα κινηματογράφων ODEON, πιστή πάντα στη φιλοσοφία και την ποιότητα των υπηρεσιών της, θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέα σημεία ψυχαγωγίας, καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης της ODEON.


 
Top