Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου και με τα αποτελέσματα που παρέσχε η ηλεκτρονική πλατφόρμα «ΖΕΥΣ», επί συνόλου 713 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ψήφισαν 633 εκλογείς.

Οι Υποψήφιοι έλαβαν τις εξής ψήφους:

Βασίλειος Αναστασόπουλος: 203 ήτοι ποσοστό 32,1% των ψήφων

Βενετσάνα Κυριαζοπούλου: 257 ήτοι ποσοστό 40,6% των ψήφων

Κωνσταντίνος Ραβάνης: 157 ήτοι ποσοστό 24,8% των ψήφων

Λευκές Ψήφοι: 16

Κατόπιν τούτου, η Επιτροπή Διενέργειας των Εκλογών διαπιστώνει ότι κανείς από τους Υποψηφίους δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφισάντων και ως εκ τούτου αποφασίζει την κατά νόμο επανάληψη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και από ώρα 9.00 έως και 17.00, μεταξύ των δύο (2) πλειοψηφισάντων Υποψηφίων και συγκεκριμένα μεταξύ των Καθηγητών κ.κ. Βασίλειου Αναστασόπουλου, Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής και Βενετσάνας Κυριαζοπούλου, Καθηγήτριας του Τμήματος Ιατρικής.

Ο σύνδεσμος που χρησιμοποιήθηκε για τη σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πλέον. Για να λάβουν μέρος στην αυριανή ψηφοφορία οι εκλέκτορες θα σταλεί τις επόμενες ώρες νέος προσωπικός σύνδεσμος από το "ZEUS ELECTIONS".

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Αναστάσιος Μπούντης, Διονύσιος Δραϊνας, Ξενοφών Βερύκιος

Καθ. Τμ. Μαθηματικών Καθ. Τμ. Ιατρικής Καθ. Τμ. Χημικών Μηχ.

18. 15 Πρώτη με 257 ψήφους η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και δεύτερος με 203 ψήφους ο Βασίλειος Αναστασόπουλος αναδείχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στις εκλογές για νέο Πρύτανη που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι εκλογές διεξήχθηκαν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απογευμα.

Το Συμβούλιο του ιδρύματος είχε ανακυρήξει ως υποψηφίους για τη θέση του Πρύτανη τους καθηγητές Βασίλειο Αναστασόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής και Κωνσταντίνο Ραβάνη, Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία.

Η ψηφοφορία θα επαναληφθεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο 25η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 09.00 π.μ. έως και 17.00.


 
Top