Νεότερη ενημέρωση 13:00 
Προθεσμία να απολογηθούν την προσχή Δευτέρα έλαβε ο 49χρονος Πατρινός προπονητής και οι φερόμενοι συνεργοί του για την απόπειρα ληστείας σε βάρος 66χρονου.

Νεότερη ενημέρωση
Στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 49χρονος Πατρινός αθλητής και προπονητήςπου κατηγορείται ότι ήταν συνεργός των τριών αλλοδαπών που συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας εις βάρος 66χρονου στην Πάτρα. Οι κατηγορούμενοι προσήλθαν σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στο Πανελλήνιο καθώς ο 49χρονος πατρινός ήταν προπονητής της Εθνικής Ομάδας Εφήβων και Νεανίδων, σε άθλημα που έχει φέρει και Ολυμπιακά μετάλλια στη χώρα μας.

Η εμπλοκή του προέκυψε όταν οι φερόμενοι ως συνεργοί του συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι ο 49χρονος τους έφερε από την Αλβανία στην ελλάδα, ενώ τους φιλοξενούσε στο σπίτι του μέχρι την ληστεία.

Ο 49χρονος αθλητής και προπονητής γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα και έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του ενώ στο internet κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες του, φορώντας τη στολή της Εθνικής Ομάδας.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής έχουν αναφερθεί κατ' επανάληψη στις επιτυχίες του.

Το όνομά του κυκλοφορεί ήδη σε πολλά σημεία στην πόλη της Πάτρας, προκαλώντας έκπληξη και πολλές συζητήσεις, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως συνεργός, να είχε πληροφορίες για καταθέσεις ή πρόσφατες αναλήψεις του θύματος, λόγω της επαγγελματικής του σχέσης με τον Τραπεζικό κλάδο.

Ο 49χρονος είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μάλιστα στο παρελθόν είχε κατέλθει και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.


 
Top