Με εξώδικο απάντησε η Σχολή Χιλλ στην οποία φοιτά ο γιος του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα, στον πατέρα παιδιού που επίσης φοιτά στη σχολή και ο οποίος είναι φωτορεπόρτερ, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Σχολή Χιλλ, είναι αυτός που τράβηξε τις επίμαχες φωτογραφίες στον προαύλειο χώρο του σχολείου κατά την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα αφού η Σχολή επιφυλλάσεται νομικά απειλεί να διακόψει κάθε συνεργασία με τον εν λόγω φωτορεπόρτερ, Βασίλη Κουτρουμάνο, να διώξει δηλαδή την κόρη του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr

Το εξώδικο αναφέρει:

«Με αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι λίγο μετά τη λήξη του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 11.9.2015 δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κ. Μπαζιάνα, μητέρας παιδιού που φοιτά στο νηπιαγωγείο μας και συζύγου πρώην πρωθυπουργού κυρίου Αλ. Τσίπρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες δασκάλων και αρκετών γονέων, οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίος λήφθηκαν μπροστά από το κτίριο του νηπιαγωγείου και απεικονίζουν και άλλους γονείς, λήφθηκαν από εσάς. Μάλιστα σε μια από τις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται και ένας μαθητής του νηπιαγωγείου. Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες αναπαρήχθησαν από πολλές ιστοσελίδες και προβλήθηκαν και στην τηλεόραση, πέρα των άλλων, προκάλεσαν τον θυμό και την ενόχληση πολλών γονέων, οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν. Κατόπιν των ανωτέρω διαμαρτυρόμεθα εντόνως προς εσάς για την ως άνω συμπεριφορά σας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους για τη ζημιά την οποία θα υποστούμε εξ υπαιτιότητα σας. Επίσης, σας καλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε αντίστοιχη φωτογράφηση/ δημοσιοποίηση που να σχετίζεται με τη Σχολή Χιλλ και σας τονίζουμε ότι τυχόν επανάληψη ενός αντίστοιχου συμβάντος θα καθιστούσε επισφαλή την όποια συνεργασία μαζί σας».



 
Top