Η Αννέτ Αρτάνι, το όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, ανυπομονεί να φέρει σε έναν μήνα περίπου στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Λίγες ημέρες μάλιστα πριν, οι αγαπημένοι φίλοι της που στέκονται συνεχώς στο πλευρό της, ετοίμασαν ένα υπέροχο baby shower που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο.

Η ευτυχία της όμως κλονίστηκε, από ένα δυσάρεστο περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο και θέλησε να το μεταφέρει σε όλους τους followers της.

Έτσι λοιπόν, όπως η ίδια έγραψε στα social media, την ώρα που περπατούσε με το σκυλί της πριν από λίγες ώρες, της επιτέθηκε ένα σκυλί -το συγκεκριμένο της είχε επιτεθεί ξανά δύο χρόνια πριν.

Τότε είχε μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του και εκείνος ήταν πρόθυμος να καλύψει τα οποιαδήποτε έξοδα, γι’ αυτό και δεν του είχε κάνει μήνυση. Τα πράγματα όμως τώρα εξελίχτηκαν τελείως διαφορετικά, μια και στην προσπάθειά της να προφυλάξει το σκυάκι της, έπεσε μπροστά και χτύπησε στην κοιλιά και σε άλλα σημεία του κορμιού της.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει αυτή την ώρα, καθώς θέλει να βεβαιωθεί πως δεν θα υπάρξει κανένας απολύτως κίνδυνος και πως το μωρό της είναι καλά. Για το λόγο μάλιστα αυτό έβαλε φωτογραφία από τον υπέρηχό της, δίπλα από τις εικόνες των Αγιών.

Πηγή: peoplegreece
 
Top