Δεν μπήκε καλά ο χρόνος για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής της Ηλείας αφού ένα περιστατικό που συνέβη λίγες μόνο ώρες μετά την έλευση του 2013 σε κλαμπ του Πύργου αμαύρωσε την γενικότερη εορταστική διάθεση που υπήρχε. Κι αυτό γιατί τις ευχές για καλή χρονιά αντικατέστησαν οι μπουνιές και οι κλωτσιές χωρίς όριο που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κι ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο ένα κατά λάθος σπρώξιμο μεταξύ θαμώνων ήταν αυτό που... άναψε τη σπίθα για έναν καβγά που διαδραματίστηκε σε δυο... επεισόδια!

Το πρώτο, εκείνη την ώρα, ανάμεσα σε μεγάλη παρέα που διασκέδαζε στο χώρο και σε πρώην εργαζόμενο του κλαμπ που μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να πέφτουν οι πρώτες «ψιλές» ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν αρκετοί ακόμα ανάμεσα τους και ένας εκ των τριών υπευθύνων λειτουργίας του μαγαζιού που θέλησε να λειτουργήσει «πυροσβεστικά» για να σταματήσει το δυσάρεστο γεγονός...

Το πρώτο επεισόδιο έληξε λίγα λεπτά μετά και με την παρέμβαση κι άλλων εργαζομένων που απομάκρυναν εκτός χώρου τον «πρωταγωνιστή».

Όμως ήδη η ατμόσφαιρα είχε χαλάσει και αρκετός κόσμος που βρισκόταν στο μαγαζί προτίμησε να αποχωρήσει έχοντας χαλάσει η διάθεσή του μετά απ’ όλα όσα είχε δει... Έστω κι έτσι όμως το κλαμπ συνέχισε την λειτουργία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όταν και οι θαμώνες αποχώρησαν.

Το δεύτερο επεισόδιο διαδραματίστηκε περίπου στις 9.30 το πρωί όταν και ο πρώην εργαζόμενος επέστρεψε στο μαγαζί αναζητώντας τον έναν εκ των τριών υπεύθυνων λειτουργίας του που εκείνη τη στιγμή έκανε με συνεργάτες του καταμέτρηση των εισπράξεων της βραδιάς σε πριβέ χώρο του καταστήματος. Σε κλάσματα δευτερολέπτων άρχισε να τον γρονθοκοπεί με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος λειτουργίας να βρεθεί στο πάτωμα και ο επιτιθέμενος να συνεχίζει μαινόμενος την επίθεση του ακόμα και με κλωτσιές...

Σταμάτησε πάντως μόνο αφού υπήρξε παρέμβαση των συνεργατών του υπεύθυνου λειτουργίας και έφυγε με αυτοκίνητο που τον περίμενε έξω από την είσοδο του κλαμπ.

Το «αποτέλεσμα» της πρωινής επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι-σύμφωνα με την γνωμάτευση του ιατροδικαστή που τον εξέτασε- ο εκ των υπευθύνων λειτουργίας του μαγαζιού, ο οποίος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό είχε και συνέχεια με τον παθόντα να καταθέτει μήνυση...


 
Top