Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από τον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών, οι δύο νεαροί Αλβανοί, οι οποίοι σύμφωνα με την Ασφάλεια διέπραξαν την αιματηρή ληστεία στο σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος", που κόστισε τη ζωή στον Πυροσβέστη Χρήστο Μαντά...


Παρά την πεποίθηση του δικηγόρου τους, κ.Αποστολόπουλου για την αθωότητά τους, αλλά και το γεγονός ότι και οι ίδιοι σήμερα δήλωσαν αθώοι, η ανακρίτρια έκρινε ότι τα στοιχεία της δικογραφίας επαρκούν ώστε οι δύο νεαροί να προφυλακιστούν.

Έτσι, μετά από την απολογία τους στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές νωρίτερα σήμερα, η οποία κράτησε πάνω από τρεις ώρες, οδηγούνται αυτή την ώρα στις φυλακές της Αυλώνας.

Πλέον, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται γύρω από τον εντοπισμό του όπλου που χρησιμοποιήθηκε την ημέρα της ληστείας, από το οποίο έπεσε νεκρός ο 59χρονος Αρχιπυροσβέστης Χρήστος Μαντάς.

Η ανακρίτρια από την πλευρά της συνεχίζει την προανάκριση, εξετάζοντας τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων ενώ περιμένει και τ’ αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία.


Πάτρα: Ξανά στον ανακριτή σε λίγη ώρα οι Αλβανοί δράστες


 
Top