Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, με αφορμή την δολοφονία του άτυχου Πατρινού, κατά την διάρκεια ληστείας στην υπεραγορά «Μαρινόπουλος», προέβη την ακόλουθη δήλωση:


«Η δραματική αύξηση της εγκληματικότητας απαιτεί την ενίσχυση της Αστυνομίας στην περιοχή της Πάτρας, που ο ψευδής τρόπος απογραφής, τη φέρει κατά 70.000 κατοίκους μικρότερη.

Πολλές Τράπεζες, αν και έχει λήξει η προθεσμία τοποθέτησης θυρών ασφαλείας που απαιτεί ο νόμος, δεν έχουν συμορφωθεί, ενώ και ευαίσθητα σημεία κοινωνικής συνάθροισης όπως τα Super Market, πάσχουν στο ζήτημα της ασφάλειας.

Ανησυχητική είναι επίσης η καθυστέρηση επανεκπαίδευσης και επιμόρφωσης των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και της τεχνικής υποστήριξής τους, στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης της υπηρεσιακής αποτελεσματικότητας του Σώματος.

Αυτοί που θέλουν την Ελλάδα μια ανοιχτή κοινωνία, ενός πολυπαρακμιακού πολιτισμού, είναι αυτοί ακριβώς που θέλουν τους τοκογλύφους να μας πουλάνε με λογιστική πράξη και με μηδέν κόστος εκτύπωσης χαρτονομισμάτων, χρήμα με επιτόκιο 6.5%.

Είναι οι ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί αυτής της ειδεχθούς δολοφονίας του άτυχου Πατρινού, ο οποίος με ηρωισμό προσπάθησε να σταματήσει τους κακοποιούς.

Στην οικογένεια του 59χρονου Αρχιπυροσβέστη εκφράζω την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια μου»


 
Top