Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xespao, σας ενημερώνουμε πως συνελήφθη πριν από λίγο ο ύποπτος για τη δολοφονία του άτυχου πυροσβέστη, Κώστα Μαντά...

στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα.

Όλα δείχνουν πως η Ασφάλεια Πατρών γνώριζε από νωρίς ποιος ήταν ο δράστης της αιματηρής ληστείας στο σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος", αφού μετά από οργανωμένη επιχείρηση, συνέλαβαν τον δολοφόνο μέσα στο σπίτι του!

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση ξεκίνησε γύρω στις 10:30 σήμερα το βράδυ, με ισχυρή δύναμη της Ασφάλειας Πατρών, αποτελούμενη από περιπολικά και μοτοσυκλετιστές, να αποκλείουν την οδό Ανθείας, όπου βρίσκεται και το σπίτι του δράστη. Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο εσωτερικό του σπιτιού και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ηλικίας 28 με 30 χρόνων, ο οποίος κάνει χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το όνομά του είναι Θέμης.

Εικάζεται ότι είναι και ο ένας από τους δύο δράστες που πραγματοποίησαν την ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, χθες το βράδυ. Οι δράστες υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν τον περιπτερά να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας.
Άρπαξαν 300 ευρώ και έφυγαν ανενόχλητοι και μάλιστα με τα πόδια, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Δε μένει παρά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας Πατρών για να σιγουρευτούμε αν το άτομο που συνελήφθη είναι ο πραγματικός ένοχος.

Προηγούμενα σχετικά άρθρα:

Πάτρα: Νεκρός ο 59χρονος πελάτης του "Champion Μαρινόπουλος" - Επιχείρησε να ακινητοποιήσει τους ληστές και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ - Δείτε φωτό

Πάτρα: Ληστεία στο super market "Μαρινόπουλος" με ένα νεκρό!

Πάτρα: Δείτε φωτό από τον τόπο δολοφονίας του άτυχου Πυροσβέστη

Πάτρα: Το χρονικό της δολοφονίας του άτυχου πυροσβέστη - Άφαντοι μέχρι ώρας οι δράστες

Υ.Γ. Τροποποιήσαμε το άρθρο, αντικαθιστώντας τις αναφορές στον συλληφθέντα και χρησιμοποιώντας την έκφραση "φερόμενος ως δράστης", γιατί θεωρήσαμε πιο σωστό να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να σιγουρευτούμε για την ενοχή του.
Ωστόσο, οι πληροφορίες περί συλλήψεως υπόπτου είναι διασταυρωμένες 100% από πολλούς αναγνώστες μας, που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της σύλληψης.


 
Top