Στο στόχαστρο των αναρχικών μπήκε αστυνομικός από την Πάτρα, αφού με ανάρτησή τους στη σελίδα τους (athens.indymedia) τον κατηγορούν ακόμη και για εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών...


Προφανώς, πρόκειται για συκοφαντία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να φθάσουν οι αστυνομικές αρχές μέχρι την άκρη του νήματος, δηλαδή μέχρι το συντάκτη -κατά τα φαινόμενα λασπολόγο!

Μάλιστα στο athens indymedia η «εισαγωγή» του θέματος έχει ως εξής: «Ποιο λοιπόν πρωτοκλασάτο ονοματάκι της τοπικής μπατσαρίας, cult κυριούλης επιφορτισμένος με το "θεάρεστο" έργο της τήρησης της έννομης τάξης, παιδί του λαού και της εργατιάς, είναι μπλεγμένος σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών;».

Για να στηρίξουν δε τον συκοφαντικό τους ισχυρισμό, οι συγκεκριμένοι «αναρχικοί» λένε πως «τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα έχει πέσει πολύ πρέζα και ουσίες γενικότερα. Οι συναλλαγές γίνονται σε σημεία λίγο-πολύ γνωστά ακόμη και σε άσχετους καθώς πρόκειται για κεντρικά σημεία της πόλης».

Προφανώς, αναφέρονται στην πλατεία Όλγας, αν και ξεχνούν πως στο συγκεκριμένο σημείο, τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει αρκετές έφοδοι με αποτέλεσμα τη σύλληψη αρκετών εμπόρων ναρκωτικών (κυρίως αλλοδαπών). Όσο για τις συναλλαγές; Αυτές κυρίως γίνονται μεταξύ άρρωστων τοξικομανών που βρίσκουν καταφύγιο στη συγκεκριμένη πλατεία και αγοράζουν ναρκωτικά (ηρωίνη) ακόμη και μέρα μεσημέρι!

Είχαν προηγούμενα μαζί του
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη αναφορά να έχει στόχο το συγκεκριμένο αστυνομικό επειδή οι ομάδες που ισχυρίζονται πως πρόσκεινται στον αναρχικό χώρο... είχαν βρει τον μπελά τους! Δεν τους άφηνε... σε χλωρό κλαρί! Βρήκαν λοιπόν τρόπο να τον συκοφαντήσουν στη σελίδα τους στο Διαδίκτυο. Χωρίς στοιχεία, απλώς με αναγραφή φημών και προσωπικών εκτιμήσεων.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο αστυνομικός να έχει ήδη προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εντοπίσει τον ανώνυμο συντάκτη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Athens.indymedia.org είναι από τις ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα (169ο στη σχετική λίστα του Alexa.com). Αυτό σημαίνει ότι η δυσφήμιση που έχει προκληθεί είναι πολύ μεγάλη.

Πηγή: dete
 
Top