Σαν βόμβα έπεσε στo Χόλιγουντ δημοσίευμα που περιοδικού «In Touch» το οποίο υποστηρίζει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Σιένα Μίλερ, η οποία μάλιστα, χώρισε πρόσφατα με τον πατέρα της κόρης της, Τομ Στάριτζ!

Οι δυο τους φαίνεται ότι ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της ταινίας «The Lost City Of Z», όπου ο χολιγουντιανός σταρ κάνει την παραγωγή και διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τον Τσάρλι Χάναμ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Αντζελίνα Τζολί έχει εκνευριστεί με τη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους, καθώς πιστεύει ότι είναι «κάτι παραπάνω από φίλοι».

Μάλιστα έγινε έξαλλη όταν ο Μπραντ, της είπε πως θα πήγαινε στην Βόρεια Ιρλανδία, όπου θα γινόντουσαν κάποια γυρίσματα, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άγρια μεταξύ τους.

«Η Αντζελίνα βλέπει τον σύζυγό της να συζητάει διαρκώς για εκείνη. Ο Μπραντ της είπε ότι είναι η δουλειά του σαν παραγωγός και εκείνη του είπε πως δεν θέλει να είναι κοντά της. Δεν μιλάνε μεταξύ τους πλέον…» δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος κοντά στην Τζολί.

Φαίνεται πως η χολιγουντιανή σταρ βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αλλά από διαφορετική σκοπιά αυτή τη φορά.

Όπως τότε που η ίδια μπήκε ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον. Δέκα χρόνια μετά η ίδια φαίνεται πως βρίσκεται στη θέση της… Τελικά ρόδα είναι και… γυρίζει!

Πηγή: Star
 
Top