Έκκληση για βοήθεια προκειμένου να βρεθεί η γυναίκα του απευθύνει ο σύζυγος της 43χρονης η οποία παρασύρθηκε χθες από τα ορμητικά νερά, σε ρέμα στην περιοχή του Καματερού. Η Ελένη Παραγκούλια, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι της, με το αυτοκίνητό της, για να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο.

Ωστόσο, στη διαδρομή και πριν προλάβει να φτάσει στο σχολείο, το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών.

Στο συγκεκριμένο σημείο περνάει ένα ρέμα το οποίο καταλήγει στον Κηφισό. Από εκείνη την ώρα η άτυχη μητέρα αγνοείται. Ο άντρας της ειδοποίησε χθες τις αρχές, όταν είδε πως οι ώρες περνούσαν και η σύζυγός του δεν επικοινωνούσε μαζί του. Ο ίδιος βγήκε στους δρόμους για να αναζητήσει την 43χρονη, όμως, έπαθε σοκ όταν εντόπισε το αυτοκίνητό της αναποδογυρισμένο στο ρέμα.

Από την Πέμπτη, ομάδες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία, προκειμένου να βρουν την Ελένη Παραγκούλια, ενώ ο σύζυγός της Αντώνης Παρασκευόπουλος, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

«Παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε τις φωτογραφίες να την βρούμε…», ήταν τα σπαρακτικά του λόγια στο protothema.gr.

Δυστυχώς, οι αρχές φοβούνται το χειρότερο, καθώς η γυναίκα ίσως να παρασύρθηκε προς το ποτάμι του Κηφισού.
Ο αδερφός της άτυχης 43χρονης εκτιμά πως αφού βγήκε από το αυτοκίνητο της, δεν κατάφερε να προστατευτεί και παρασύρθηκε και εκείνη προς το ρέμα.




 
Top