Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” για την αποχώρησή της από το Star αλλά και για το πώς νιώθει στο νέο της κανάλι.

«Οι επαγγελματικές σχέσεις για τους δημοσιογράφους παρουσιαστές και γενικά τα πρόσωπα της τηλεόρασης είναι σαν τους γάμους. Συχνά ξεκινάμε με μεγάλο πάθος και έρωτα. Στην πορεία ο γάμος συνεχίζεται, μεταμορφώνεται και εξελίσσεται σε αγάπη. Για μένα όμως, για να μπορέσω να δημιουργήσω επαγγελματικά, αν μείνει μόνο η δυνατή αγάπη και χαθεί ο έρωτας, είναι δύσκολα τα πράγματα. Πήρα το ρίσκο μου, ήταν δύσκολη απόφαση γιατί ήρθα σε μικρότερο κανάλι. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στο πάθος, τη δημιουργία και για αυτό το έκανα», εξομολογήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Για την πορεία της εκπομπής "Μία" που παρουσίαζε στο Star, η Τατιάνα λέει: «Η περσινή μου χρονιά ήταν η καλύτερη μου. Όταν ξεκίνησε είπα "Δεν υπάρχει αύριο" γιατί ξεκίνησε άσχημα. Ωστόσο φάνηκε οτι δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα. Όπως γύρισε και επειδή τα πράγματα πήγαν καλά μετά τον Ιανουάριο, κατέληξα πως δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα».




 
Top