Ο γιατρός Γενικής Ιατρικής και Πρόεδρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Δρ Ν. Χ. Ραζή, τοποθετήθηκε ως γιατρός στα Τελικά του Ομαδικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκάκι Α΄ Εθνικής, που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση ζατρικίου στην Ελλάδα..

Το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Πόρτο Ρίο”, από Πέμπτη 8 έως και Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015.

Θα συμμετάσχουν οι 31 καλύτερες 10 μελείς Ομάδες Σκάκι της Ελλάδας, που θα αναμετρηθούν με ειδικό σύστημα 7 γύρων. Η νικήτρια Ομάδα θα ανακηρυχθεί σε Ειδική Τελετή 'Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2015' και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε Διεθνείς Διοργανώσεις.

Στην γιορτή αυτή του Αθλητισμού (που θα προβληθεί σε ΜΜΕ και σε απευθίας ηλεκτρονική μετάδωση σε όλον το κόσμο), θα λάβουν μέρος περί τα 1000 άτομα (παίκτες βασικοί και αναπληρωτές, προπονητές, αναλυτές, συνοδοί, φροντιστές, διαιτητές, γραματειακό και βοηθητικό προσωπικό, γιατρός αγώνων και υποστηρικτική ομάδα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, φίλαθλοι και θεατές του ξεχωριστού αυτού αθλήματος κλπ) και θα συμμετάσχουν οι καλύτερες/οι Έλληνες/δες Σκακιστριες/ές καθώς και μερικοί από τους κορυφαίους (με βάση το Διεθνές τους ΕΛΟ -βαθμός αξιολόγησης-) παίκτριες/ες του κόσμου!!!


 
Top