Το ένα μετά το άλλο. Ήταν γύρω στις 8.30 χθες βράδυ όταν έγινε γνωστή η αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου στα Τσουκαλέικα. Ένας 78χρονος για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έβαλε τέλος στη ζωή του. Έφτιαξε θηλιά και κρεμάστηκε. Τον άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα ο γαμπρός του. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί σημειώμα του αυτόχειρα.

Πάτρα: 78χρονος εδωσε τέλος στη ζωή του δι΄απαγχονισμού στα Τσουκαλέικα- Τον βρήκε κρεμασμένο στην αυλή ο γαμπρός του


Επιθέσεις νεαρού σε γυναίκες και εισβολή σε κατάστημα

Τη ίδια ώρα, ένας άνδρας αναστάτωνε χθες την πόλη με την παραβατική συμπεριφορά του. Ένας νεαρός γύρω στα 25, όπως αναφέρουν οι περιγραφές, εκτιμάται ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις σε γυναίκες για να τους αρπάξει τις τσάντες, ενώ φαίνεται πως είναι ο δράστης και της εισβολής σε εμπορικό κατάστημα.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο άνδρας εισέβαλε σε εμπορικό κατάστημα με κινέζικα είδη στην οδό Πανεπιστημίου. Απείλησε με όπλο αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει χρήματα.

Στη συνέχεια άρπαξε τις τσάντες από τρεις γυναίκες, απειλώντας τις επίσης με όπλο.

Αρχικά, περίπου στις 21.15,στην οδό Ραγκαβή αρπάζει την τσάντα από μια 25χρονη.

Στη συνέχεια στην οδό Καρόλου και γύρω στις 21.30 αρπάζει την τσάντα μιας 19χρονης και γύρω στις 10 το βράδυ αρπάζει την τσάντα μιας 20χρονης.

Συνολικά απέσπασε και από τις τρεις 65 ευρώ.

Από τις περιγραφές ο άνδρας φαίνεται να είναι γύρω στα 25, φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι - κολάν ποδηλασίας και αθλητικά παπούτσια. Επίσης η αστυνομάι γνωρίζει τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο διέφευγε, καθώς έχει γνώση των χαρακτηριστικών του προσώπου του.


 
Top