Κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης από το Α’ Κοιμητηρίου Πατρών, ο γνωστός λογιστής και οικονομικών διευθυντής του θεραπευτηρίου «Ολυμπίον» Δαμιανός Κεκάτος. Ο εκλιπών που έδινε μάχη επί δέκα μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ολύμπιον» μετά από βαρύτατο εγκεφαλικό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Τη θλίψη τους για το θάνατο του Δαμιανιού Κεκάτου, εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους, το «Ολύμπιον» και η Ένωση Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αχαΐας.

Σε ανακοίνωση του «Ολύμπιον» αναφέρονται τα εξής:

«Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ πενθεί και μεσίστιες κυμάτιζαν σήμερα ύστερα από εντολή του Πρ. του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Φώτη Παπαβασιλόπουλου οι σημαίες του Θεραπευτηρίου, λόγω του θανάτου του Οικονομικού Δ/ντη Δαμιανού Κεκάτου, ο οποίος έδωσε μάχη για 10 περίπου μήνες, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΟΛΥΜΠΙΟΥ προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή, έπειτα από βαρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Την βαθύτατη θλίψη του για την μεγάλη απώλεια αλλά και το κενό που άφησε πίσω του ο Δαμιανός Κεκάτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της εταιρείας, εξαίρετος άνθρωπος, με ευγένεια και ήθος, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε. κ. Φώτης Παπαβασιλόπουλος.»

Η Ένωση Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αχαΐας σε ψήφισμά της αναφέρει τα εξής:

«Το Δ/Σ της ΕΛΦΕΕ Ν.ΑΧΑΙΑΣ λόγω του θανάτου του συναδέλφου και πρώην προέδρου της

ΚΕΚΑΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα

1) Να εκφράσει τα ειλικρινά συλληπητήρια στην οικογενειά του

2) Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του

3) Να κατατεθεί στεφάνι και

4) Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τοπικό Τύπο»


 
Top