Λόγω του 7ου αγώνα Pick Patras 2015 που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Πάτρας το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, οι προγραμματισμένες πρόβες του χορευτικού για το σαββατοκύριακο αυτό αναβάλλονται.

Ειδικότερα, για τα τμήματα παιδικού/εφηβικού 1ης χρονιάς που ξεκινούσαν την πρώτη τους πρόβα το Σάββατο 3 ή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, αυτά θα ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου, αντίστοιχα, στην ίδια ώρα και μέρος.

Λήξη εγγραφών

Έληξε χθες Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 24.00 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στο Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πάτρας. Από την 1η Οκτωβρίου αρχίζει η λειτουργία των καινούριων τμημάτων στις ώρες και χώρους που έχουν ήδη καθοριστεί. Τα παλιά τμήματα έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους από της 23 Σεπτεμβρίου 2015. Φέτος οι εγγραφές καινούριων μελών έχουν ξεπεράσει τις χίλιες και έχουν δημιουργηθεί δεκατέσσερα νέα τμήματα. Μ΄ αυτά φτάνουμε συνολικά τα εξήντα πέντε τμήματα ξεπερνώντας τα δύο χιλιάδες άτομα και θα διδάσκουν είκοσι οχτώ δάσκαλοι. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στο Χορευτικό του Δήμου Πάτρας κανείς δεν πληρώνει και δεν πληρώνεται ακολουθώντας τα βήματα και τις αξίες της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα το βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του Χορευτικού


 
Top