Έπειτα από επτά χρόνια γάμου, οι φήμες θέλουν την Beyonce να ετοιμάζεται να δείξει στον σύζυγό της Jay Z την πόρτα εξόδου, καθώς βαρέθηκε τις απιστίες του.

Ενώ όλοι οι θαυμαστές περίμεναν από τον ράπερ τη μουσική απάντησή του στο ερωτικό τραγούδι της Beyonce "Drunk In Love", εκείνος απλώς σιώπησε. Έπειτα από χρόνια ολόκληρα έντονης φημολογίας για τις απιστίες του ράπερ, η Beyonce φέρεται να έχει κουραστεί πολύ με την όλη κατάσταση. "Έχει πεθάνει ο γάμος τους", τόνισε πηγή στο In Touch. "Η Bey κουράστηκε να το παιζει ευτυχισμένη και της τελείωσε", σύμφωνα με το radaronline.

Μάλιστα, η popstar δεν έχει δώσει συνέντευξη τους τελευταίους 18 μήνες, ούτε μετά την επίθεση της αδερφής της στον Jay Z μέσα στο ασανσέρ όπου εκείνη παρακολουθούσε στωικά.

"Είναι σαν να βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν θέλει ν τη ρωτά κανείς για τον γάμο της ή γιατί δεν έχουν αποκτήσει άλλο παιδί τρία χρόνια μετά την Blue Ivy" πρόσθεσε η πηγή. "Όμως, στην προσωπική της ζωή, ήδη έχει πει στους φίλους και την οικογένειά της ότι προχωρεί στη ζωή της. Σύντομα θα το ανακοινώσει κι επισήμως ότι ο γάμος της τελείωσε".


 
Top