Πρώην ποδοσφαιριστής ομάδας της Βορείου Ελλάδος είχε διπλή ζωή. Από τη μία απολάμβανε την ήρεμη ζωή με τη γυναίκα του και από την άλλη γινόταν ζιγκολό, πραγματοποιώντας τις φαντασιώσεις ευκατάστατων κυριών.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο 36χρονος «αθλητικός τύπος», όπως διαφήμιζε τον εαυτό του, χρέωνε την ώρα 100 ευρώ και ολόκληρο το βράδυ 300 ευρώ, με τις κυρίες που συνόδευε να αναλαμβάνουν όλα τα έξοδά του.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του μετά τον εντοπισμό της αγγελίας του σε «ροζ» ιστοσελίδα. Μια γυναίκα αστυνομικός ανέλαβε τον ρόλο του «δολώματος», κλείνοντάς του ραντεβού σε ξενοδοχείο της Λάρισας.

Το βράδυ, λοιπόν, της Πέμπτης ο πρώην ποδοσφαιριστής πήγε στο ξενοδοχείο και έλαβε από την «πελάτισσα» τα 100 ευρώ, πέφτοντας στη «φάκα» της Αστυνομίας. Η γυναίκα αποκάλυψε την ιδιότητά της και στο δωμάτιο εισέβαλαν συνάδελφοί της, οδηγώντας τον 36χρονο στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε πως το πελατολόγιό του περιελάμβανε ονόματα γυναικών που τον επισκέπτονταν τακτικά και ήταν παντρεμένες και οικονομικά ευκατάστατες.

Οπως είπε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., «τα οικονομικά προβλήματα με λύγισαν και αναγκάστηκα να πηγαίνω κυρίως με πλούσιες παντρεμένες κυρίες για να μπορώ να τα βγάζω πέρα».

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με τον 36χρονο να μη συλλαμβάνεται, καθώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πταίσμα. Μετά την περιπέτειά του στο τμήμα, ο Θεσσαλονικιός επέστρεψε στη γυναίκα του και το σπίτι του.

Πηγή: Espresso
 
Top