Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου προβλέπεται ήπιος καιρός στη χώρα μας με παροδικές νεφώσεις και στο Ιόνιο λίγες βροχές μικρής διάρκειας και μικρής έντασης. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και το πρωί κατά τόπους ομίχλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 με 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις. Το πρωί θα σημειωθούν, στα νησιά λίγες βροχές και στα ηπειρωτικά κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, αλλά και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Ο υδράργυρος θα δείξει έως τους 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν ασθενείς άνεμοι.

Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει, σε πολλές περιοχές του νησιού, στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες και βοριάδες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, παροδικές νεφώσεις, πρωινές ομίχλες αλλά και διαστήματα με ήλιο. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα πεδινά στους 25 βαθμούς και στα ορεινά στους 20.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται, κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


 
Top