Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαϊας, από την πληροφορία ότι άγνωστοι επιχείρησαν να προκαλέσουν δολιοφθορά σε γεώτρηση του Δήμου, κάτι που ερευνούν ενδελεχώς παράγοντες του Δήμου.

Σύμφωνα με τα dytikanea στελέχη της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας, που έχει ήδη δώσει σε χρήση της γεωτρήσεις για την ύδρευση της Δημοτικής Ενότητας Λαρισσού, εντόπισαν αμέσως μέσω των αναλύσεων, οτι στο νερό υπήρχε υψηλή ποσότητα αρσενικού.

Τοποθέτησαν έτσι στην συγκεκριμένη γεώτρηση που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Ωλενίας κάμερες, μέσω των οποίων θα μπορούσε σε πραγματικό χρόνο να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες, φροντίζοντας μάλιστα να γίνει άμεσα γνωστό οτι οι εγκαταστάσεις και η ευρύτερη περιοχή παρακολουθούνται.

Αμέσως μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού ηλεκτρονικής παρακολούθησης, οι μετρήσεις που ήσαν συνεχείς, έδωσαν καθαρά αποτελέσματα και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει προκύψει πρόβλημα στην περιεκτικότητα του νερού σε αρσενικό!

Το γεγονός επιβεβαίωσαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας, τονίζοντας οτι με άμεσες ενέργειες του Δήμου, περιόρισαν την δράση των δραστών που ενδεχομένως να ενεργούσαν με δόλο.


 
Top