Πρώτο θέμα στον τουρκικό τύπο είναι το διαζύγιο της Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον πάμπλουτο επιχειρηματία, οι οποίοι μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές του και τώρα οι δικηγόροι τους προσπαθούν να μοιράσουν την ατελείωτη περιουσία που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Ο λόγος για τη Φανή Γραμματικόγιαννη και τον πρώην προέδρο της Γαλατασαράι Ουνάλ Αϊσάλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν μια δύσκολη και απαιτητική εργασία, καθώς ο βαθύπλουτος Τούρκος είναι ιδιοκτήτης αμέτρητων εταιρειών, με τζίρους πολλών εκατομμυρίων, ενώ το ζευγάρι απέκτησε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου κάποια ακίνητα καθώς και το πολυτελές σκάφος barbie, το οποίο κοστολογείται τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ.

Η Φανή και ο Ουνάλ γνωρίστηκαν το 2008 σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, παντρεύτηκαν το 2009 στο Μανχάταν και το 2012 απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Τον Σεπτέμβριο του 2014 εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Φήμες ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο ανάγκασε τη Φανή να μην θέλει να είναι πλέον με τον 74χρονο μεγιστάνα, όμως ποτέ αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν.



 
Top