Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για την καριέρα, τις δημόσιες σχέσεις και την πίστη της στον Θεό, με συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου..

Δεν είχατε ποτέ την ανάγκη για δημόσιες σχέσεις, για κοινωνικές επαφές, δεδομένου ότι υπήρξατε σημαντικό κομμάτι της showbiz στην εποχή σας;

Όχι, ποτέ. Όταν έκανα τηλεόραση εγώ, έκανα 98% με το "Ραντεβού στα τυφλά". Μέχρι και τον αγώνα του ΝBA περνούσα σε νούμερα. Αυτά δεν έχουν γίνει στην Ελλάδα. Κι αυτό το ρεκόρ δεν το έσπασε κανείς! Όταν έχεις τέτοια επιτυχία, γιατί να κάνεις δημόσιες σχέσεις; Οι άλλοι ενδιαφέρονται για σένα. Ήταν ωραία εποχή.

Γιατί σταμάτησε απότομα όλο αυτό; Τι να σου πω;

Θα πρέπει να ρωτήσεις τον κύριο Τζώνη Καλημέρη, τον κύριο Γιάννη Λάτσιο, όλους αυτούς… Την τηλεόραση την αγαπώ πολύ, όπως και τη δουλειά μου. Δυστυχώς, όμως, η δουλειά μου υπήρξε ο μεγαλύτερός μου έρωτας…

Πιστεύετε στον Θεό;

Ναι. Και πιο πολύ θεωρώ ότι πιστεύει εκείνος σε μένα. Αυτό είναι πιο σημαντικό. Είμαι πολύ άμυαλο πλάσμα και πολύ ριψοκίνδυνο, οπότε ο θεός δεν μου έστειλε μόνο έναν άγγελο, αλλά ολόκληρο τάγμα. Με φυλάει και με προστατεύει. Δεν είμαι πολύ θρήσκα, αλλά σέβομαι όλες τις θρησκείες. Είτε πιστεύεις στον Μωάμεθ, είτε στον Βούδα, όπου θες. Αλλά δεν μου αρέσει η εκκλησία, το ιερατείο, η διοίκηση. Εδώ δεν ξέρουμε αν είμαστε Αριστεροί, Δεξιοί, ευρωπαίοι ή βαλκάνιοι, θέλουμε να μας διοικούν και οι παπάδες; Σαν πολλά μας πέσανε τα αφεντικά. 
Top