Το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία αλλά οι προσωπικές διαφορές. Σε αυτό το συμπέρασματα φαίνεται πως καταλήγουν οι αρχές, συμπληρώνοντας το φάκελο της δικογραφίας σε βάρος του 46χρονου ο οποιος ομολόγησε την αποτρόπαια δολοφονία του 70χρονου θείου του το βράδυ της Πεμπτης στη Χαλανδρίτσα.

Ο 46χρονος ανιψιός του θύματος προσήχθη χθες το μεσημέρι στην Ασφάλεια και τελικώς φέρεται να ομολόγησε οτι το βράδυ της Πεμπτης περίμενε τον Θεόδωρο Μπάτραλη στην έξοδο του χωριου Πτέρι Ερυμάνθου και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντάς τον.

Στη συνέχεια φέρεται να του έδωσε και τη χαριστική βολή, ενώ εμφανίζεται να τον έσυρε μέχρι τη χαράδρα στη θέση Δροσιά όπου και τον έριξε, επιχειρώντας να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μάλιστα φέρεται να συνέλεξε τους κάλυκες και άλλα προσωπικά αντικείμενα του θύματος και να τα έθαψε σε κοντινό σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πήρε από το θύμα και τη σύνταξη των 700 ευρώ που πριν λίγες ώρες είχε εισπράξει, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών και να τους οδηγήσει στο ενδεχόμενο του εγκλήματος για λόγους ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε οτι το θύμα πυροβολήθηκε αρχικά στο κεφάλι στο ύψος του προσώπου από όπου η πρώτη σφαίρα πέρασε ξυστά και τον τραυμάτισε. Έτσι μπόρεσε να περπατήσει μερικά μέτρα μέχρι να καταρρεύσει και να δεχθεί την εξ επαφής σχεδόν δεύτερη σφαίρα στο κεφάλι η οποία και οδήγησε στον διαμελισμό του κρανίου του θύματος.

Οι κηλίδες απο το θύμα ωστόσο στη διαδρομή, ήταν αυτές που οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό της σωρού του άτυχου ηλικιωμένου και στη συνέχεια στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η οικογένεια του ηλικιωμένου είχε δηλωσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τον εντοπισμό του πτώματός του, αφού είχε εξαφανιστεί από το πρωί της ίδιας ημέρας.

Σήμερα ο δράστης αναμένεται να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα Πατρων.


 
Top