Ενα σημειωματάριο στο οποίο αναφέρονται ονόματα τα οποία αποτελούσαν στόχο απαγωγής είναι το τελευταίο από τα ευρήματα των ερευνών που συνεχίζουν να γίνονται στο κρησφύγετο της ομάδας Πετρακάκου στον Μαραθώνα.

Οπως προκύπτει από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, το σημειωματάριο περιέχει χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες προκύπτουν προσωπικά στοιχεία ατόμων τα οποία αποτελούσαν μελλοντικούς στόχους απαγωγών, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημειωματάριο υπάρχουν τα στοιχεία εφοπλιστών, γιων εφοπλιστών, μεγάλων επιχειρηματιών και συγγενών μεγάλων επιχειρηματιών. Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα των τρομοκρατών με τους στόχους των απαγωγών έχει 25 ονόματα, κυρίως παιδιών και συγγενών των επιχειρηματιών και εφοπλιστών

Μέσα σε αυτό το σημειωματάριο ήταν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια που κάνουν, την ασφάλειά τους, πόσα άτομα έχουν φρουρά, τι αυτοκίνητα οδηγούν και γενικότερα όλο το πρόγραμμά τους. Επίσης, στο σημειωματάριο των τρομοκρατών υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη συγκεκριμένη ομάδα με απόπειρα απαγωγής γνωστού εφοπλιστή στα νότια προάστια τον Δεκέμβριο του 2013, και συγκεκριμένα του Κίκου Μαρτίνου που τελικά απέτυχε.

Όλο το νέο προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί αρμοδίως.


 
Top