Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η 38χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της στην Κοιλάδα Αργολίδας, τον Δεκέμβριο του 2014, υποστηρίζει ότι κρατείται άδικα.

«Όλο αυτό το διάστημα ζω έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι στη φυλακή για κάτι που δεν ομολόγησα ποτέ. Για μια δολοφονία που δεν έκανα. Τιμωρούμαι γιατί δεν μπόρεσαν να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Δεν σκότωσα εγώ το σύζυγό μου. Είμαι μακριά από το παιδί μου και αυτό δεν μπορώ να το αντέξω» αναφέρει.

Η σύλληψη της 38χρονης τον περασμένο Ιούλιο είχε προκαλέσει αίσθηση. Η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι επτά μήνες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου συζύγου της που ήταν καπετάνιος, είχε ομολογήσει.Η γυναίκα φέρεται να είχε πει ότι τον είχε πυροβολήσει ενώ πάλευαν, χωρίς να το θέλει. Την ομολογία πάντως η 38χρονη δεν την έχει υπογράψει.

Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα και τα κενά είναι είναι πολλά. Η κατηγορούμενη με δύο εξώδικες δηλώσεις αμφισβητεί τη διαδικασία

Αστυνομικές πηγές πάντως αναφέρουν ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες στο πλαίσιο του νόμου και έχουν ενημερωθεί οι δικαστικές αρχές.

Πηγή: star
 
Top