Για τον γνωστό και ως "Νίκι" εκδόθηκε τελικά ένταλμα σύλληψης από τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Οι βουλγαρικές αρχές τον αναζητούν διαρκώς, αλλά παραμένει άφαντος, ενώ έχει κινητοποιηθεί και η Ιντερπόλ σε περίπτωση που βρίσκεται εκτός της χώρας.

Χθες η εισαγγελία Εφετών, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, έκανε υπόμνηση στην Βουλγαρική αστυνομία για την σύλληψη του και ζητήθηκε ακόμη και η συνδρομή της Ιντερπόλ.

Ο Νίκι είχε κληθεί πριν από λίγο καιρό να καταθέσει ως ο βασικός μάρτυρας, αλλά πλέον είναι συγκατηγορούμενος του πατέρα της αδικοχαμένης 4χρονης, Άννυ.

Ο Νασίφ Αχμέντοφ, που με τη συνδρομή των βουλγαρικών Αρχών είχε λάβει κλήση προκειμένου να καταθέσει με την ιδιότητα του μάρτυρα στην ελληνική Δικαιοσύνη, δεν προσήλθε ποτέ ενώπιον της δικαστικής λειτουργού.

Μάλιστα, δεν ενημέρωσε καν για την πρόθεσή του να μην περάσει το ανακριτικό κατώφλι.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυ και βασικός κατηγορούμενος για την δολοφονία της, Σάββας (Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ) στην συμπληρωματική του απολογία είχε βάλει ευθέως στο κάδρο της ενοχής τον «Νίκι», επιρρίπτοντας του τις ευθύνες για την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Νίκι" δεν εμφανίστηκε στις ανακριτικές αρχές φοβούμενος πως θα καταστεί κατηγορούμενος όπως και έγινε τελικά.


 
Top