Ρολό τορτίγιας με τυρί κρέμα και πιπεριά


Υλικά

Για 4-6 άτομα

225 γραμμάρια τυρί κρέμα
225 γραμμάρια sour cream ή κρέμα γάλακτος 15 % λιπαρά
1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
1 πορτοκαλί πιπεριά, ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζανιού φρέσκο ​​καλαμπόκι
1/8 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το τυρί κρέμα την sour cream και το τριμμένο τυρί. Προσθέστε την ψιλοκομμένη πιπεριά, καλαμπόκι, ψιλοκομμένες μαύρες ελιές, μαύρο πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα.
Απλώστε το μείγμα πάνω στις πίτες τορτίγιας και τυλίγετε σε ρολό. Βάζετε τις τορτίγες στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τις σερβίρετε. Για να τις σερβίρετε τις κόβετε σε ρολά 2 εκ το καθένα και σερβίρετε

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Πηγή: sidagi
 
Top