Τελικά η συνεργασία του Γιάννη Παπαθανάση με τον Βασίλη Λεβέντη δεν περιορίστηκε μόνο στο προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός και ως ο “Ξανθόπουλος” των διαφημίσεων γνωστής γραμμής εύρεσης τηλεφώνων, είναι και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του Β.Λεβέντη στην Αιτωλοακαρνανία ,συμμετέχοντας ως έβδομος στη λίστα.

Ο Γιάννης Παπαθανάσης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατάγεται από την Σιβίστα της Ευρυτανίας το χωριό το οποίο πνίγηκε για να κατασκευαστεί το φράγμα των Κρεμαστών. Έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση . Είναι εξάλλου «παιδί του λαού» , όχι μόνο γιατί υποδύθηκε ρόλο που παρέπεμπε στον Νίκο Ξανθόπουλο αλλά γιατί αυτόν τον χαρακτηρισμό επιτρέπουν τα προσωπικά του βιώματα. Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του αναγκάστηκε για βιοποριστικούς λόγους να κάνει πολλές δουλειές στο παρελθόν .

Ο Γιάννης Παπαθανάσης πρωταγωνίστησε στο πρώτο τηλεοπτικού σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Κεντρώων για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ωστόσο η σχέση του με τον Λεβέντη δεν ήταν μόνο καλλιτεχνική αλλά και πολιτική. Είναι 7ος στη λίστα ωστόσο και εδώ έχουμε μια σύμπτωση… Το 8ο όνομα του ψηφοδελτίου είναι… Ξανθοπούλου.


πηγή: agrinionews
 
Top