Συνεχίζονται οι νέες αφίξεις ενόψει της χειμερινής σεζόν στον χώρο της εστίασης και ψυχαγωγίας της πόλης. Μετά την τρελλή ροδιά, το σούσι μπαρ της πλατείας όλγας και το συνεργείο , τρεις νέοι χώροι αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους εντός του φθινοπώρου στην Πάτρα και ήδη πολυσυζητούνται.

Το Παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων πέρασε στα χέρια της οικογένειας Λαλιώτη των «Queen» και «Φάρου» και ανακαινίζεται ώστε να λειτουργήσει ως χώρος εστίασης, αναψυχής, ενώ θα φιλοξενήσει και θεατρική σκηνή.

Νέο επιχειρηματικό βήμα από την οικογένεια Φούφουλα του Magenda, με πολυαναμενόμενη άφιξη στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο νέος all day χώρος στεγάζεται στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου & Ερμού και ετοιμάζεται πυρετωδώς με την αρχιτεκτονική φροντίδα της πατρινής εταιρίας Facαde.

O Κώστας Σακκής και ο Γιώργος Κολλιόπουλος των "Ρόδον" και "απλά ελληνικά" στρέφονται στην εστίαση και ανοίγουν εντός των ημερών το Pomodoro μια new wave πιτσαρία, στην έξοδο της Πάτρας επί της εθνικής οδού Πατρών-Αθηνών.

Πηγή: thebest
 
Top