Eπιστρέφει η...ζωή στον πεζόδρομο της τριών Ναυάρχων μετά από μια μακρά περίοδο κάμψης που είχε καταστήσει την περιοχή φτωχό συγγενή της διασκέδασης, ιδίως σε ό,τι αφορά τους φοιτητές, κομμάτι που μετανάστευσε στην Ηφαίστου μετατρέποντάς την στην πιο ...συζητήσιμη γωνιά της πόλης.

Η είσοδος του Σεπτέμβρη, βρήκε την Τριών Ναυάρχων στα πάνω της με νέα μαγαζιά και με πολυκοσμία στα παλιά, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αν και παραδοσιακό στέκι για πίτσα και ψησταριές, η περιοχή έγινε πόλος έλξης και για τα μπαράκια της.

Οι καταστηματάρχες διαπιστώνουν μεν αύξηση της κίνησης, αλλά διατηρούν επιφυλλάξεις κατά πόσο αυτή θα εξακολουθήσει και τους μήνες του χειμώνα, καθώς, όπως λένε, οι μετακινήσεις της νεολαίας, είναι καθαρά θέμα ...μόδας.

Το κυρίαρχο στοιχείο είναι ο φοιτητόκοσμος, ο οποίος και κάνει πάντα τη διαφορά.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι η κινητικότητα παρατηρείται στο κέντρο της Τριών Ναυάρχων και όχι στα ψηλά της μερη, παρά το γεγονός ότι η Πάτρα εκεί παίρνει μερικές από τις καλύτερες πόζες της, με φόντο το περίφημο φωτισμένο Μέγαρο Γκολφινόπουλου και τα άλλα νεοκλασσικά.

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου-thebest
 
Top