Διακοπές νερού και για σήμερα Πέμπτη έχει ανακοινώσει η ΔΕΥΑΠ λόγω της έλλειψης σε πόσιμο νερό, από τον Γλαύκο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ,"παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται για συνεχή και πλήρη υδροδότηση της πόλης, αναγκάζεται λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών και σε συνδυασμό με την μειωμένη παροχή νερού από του Γλαύκο, να προβεί σε προγραμματισμένες διακοπές νερού σε τμήματα της πόλης, από την Τρίτη 8/9/2015 μέχρι και Πέμπτη 10/9/2015.

Ενημερωτικά αναφέρουμε:
• Η υφιστάμενη παροχή νερού από τον Γλαύκο μέσω των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ, είναι μειωμένη κατά 45%, σε σχέση με αυτής της αντίστοιχης χρονικής περιόδου του 2014.
• Το προηγούμενο 20/ημερο έγιναν προσπάθειες για εξασφάλιση επιπλέον ποσότητας νερού 200m³/h, από υδρομάστευση που δημιουργήθηκε στο Γλαύκο και 70m³/h από αξιοποίηση γεώτρησης.
• Η αποκατάσταση των διαρροών, οι οποίες οφείλονται σε τμήματα του παλαιού δικτύου, αντιμετωπίζονται με δυσκολία λόγω της μη έγκαιρης προμήθειας ειδικών εξαρτημάτων, εξαιτίας των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τον έλεγχο κεφαλαίων των Τραπεζών.
• Το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλεται από το προσωπικό της ΔΕΥΑΠ για την εξασφάλιση της υδροδότησης της πόλης, μπορεί να εκτιμηθεί εάν ληφθεί υπόψη ο συνεχής μειούμενος αριθμός των εργαζομένων και η απαγόρευση προσλήψεων, με την σταθερή άρνηση τόσο της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ".

Πέμπτη 10/9/2015
10 π.μ. ως 4 μ.μ. - Περιοχές: Εγλυκάδα, Περιβόλα, Μπεγουλάκι, Σύνορα, ΚΕΤΧ, ΤΕΙ, Νοσοκομείο, Γηροκομειό
4 μ.μ. ως 10 μ.μ. – Περιοχές: Ταραμπούρα, Ψαροφάι, Ζαρουχλέικα, Παραλία Πάτρας, Ιτιές Λεύκα


 
Top