ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανακοινώθηκε και επισήμως η παραίτηση του υφυπουργού Υποδομών Δ. Καμμένου για να υπάρξει όπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του«ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης».

Στη δήλωσή του ο Δ.Καμμένος αναφέρει:

«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.

Το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».










ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της υπουργοποίησης του Δημήτρη Καμμένου, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ζητήθηκε από τον Δ.Καμμένο να παραιτηθεί και στη θέση του θα τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του», έγραψε στο twitter o πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στον υφυπουργό Υποδομών Δημήτρη Καμμένο, μετά τον σάλο που που ξέσπασε γύρω από τις αναρτήσεις του τελευταίου.

Στο μεταξύ αποκαλύπτονται και νέα στοιχεία για την πολιτεία του Δημήτρη Καμμένου. Πριν από δέκα ημέρες, το parapolitika.gr έγραφε ότι στις 22 Αυγούστου ο βουλευτής των Αν.Ελλ «επισκέφθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, τον αρχιβασανιστή και διοικητή του ΕΑΤ-ΕΣΑ επί επταετίας, Θεόδωρο Θεοφιλογιαννάκο».

Όπως μετέδωσε το Mega, σε συνέχεια του τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού με τον Π. Καμμένο, ο τελευταίος επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη προκειμένου να διερευνυθεί αν οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης ανήκαν στον Δημ. Καμμένο ή αν είχαν παραβιαστεί οι λογαριασμοί


Νεώτερη ενημέρωση: Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τέθηκε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.

Ο Πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε από τον κ. Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι, εφόσον αυτά είναι αυθεντικά, αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, να εξετάσει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού, σε περίπτωση που τα tweets είναι γνήσια.

Οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν ότι την τελική απόφαση θα τη λάβει ο πρωθυπουργός.

- Από ομοφοβικά σχόλια και ρατσιστικά σχόλια, μέχρι «τιτιβίσματα» κατά των Εβραίων και σκληρές επιθέσεις κατά του «εγκληματία» Αλέξη Τσίπρα.

Όλα τα έγραφε ο Δημήτρης Καμμένος ή αλλιώς «PortaPorta» στο Τwitter. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, οι χρήστες του Διαδικτύου «αναζητούν» τον υφυπουργό στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μα δεν μπορούν να τον βρουν, ίσως επειδή έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν αποφάσισε να τον «κλείσει» -τουλάχιστον προσωρινά.

Όμως, τα «τιτιβίσματά» του υπάρχουν ακόμη στο Διαδίκτυο και η υπουργοποίησή του τα «έφερε» πάλι στο προσκήνιο.

Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται ένα από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν και αποκαλούσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «εγκληματία». Συγκεκριμένα σχολίαζε: «Ο Τσίπρας είναι χειρότερος από τον ΓΑΠ. Είναι εγκληματίας. Παρακολουθεί, γνωρίζει 3 χρόνια τι και πώς μας καταστρέφουν και πάει υποψήφιος εκει …».

Επίσης, σε πολλές από τις αναρτήσεις και τα σχόλιά του εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για τους ομοφυλόφιλους τους οποίους χαρακτήριζε συχνά με χυδαίες εκφράσεις. Μάλιστα,σε ένα tweet από τις 17 Ιουνίου 2014 εγκαλούσε την Χρυσή Αυγή γιατί δεν παρενέβη «δυναμικά στα ξεφτιλισμένα γκέι παρέιντ μπροστά από την Βουλή»!




-Την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση ζητά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου σημειώνοντας χαρακτηριστικά σε δήλωσή της ότι «αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μία αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος».

«Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του», αναφέρει η Βασιλική Κατριβάνου και προσθέτει:

«Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα».

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ TWEET

Ο Δημήτρης Καμμένος εξέδωσε ανακοίνωση με αφρομή τις αντιδράσεις.

“Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.

Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και οτι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου το αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγgνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις.
Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Βουλευτής Β’ Πειραιά
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "

Στο μετακύ στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται της τρελής με την υπουργοποίηση.



 
Top