Συνολικά 45 καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων τοποθέτησε την Παρασκευή το ΠΥΣΔΕ Ηλείας ( από εκπαιδευτικούς που βρισκόταν στη διάθεσή του) σε γυμνάσια και λύκεια του νομού για να καλύψουν ένα μέρος των λειτουργικών κενών που είναι βεβαίως πάρα πολλά στην Ηλεία, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, ενώ τη Δευτέρα τοποθετήθηκαν και άλλοι, άλλων κλάδων σε νέα συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ.

Οι παρακάτω εκπαιδευτικοί θα πρέπει το πρωί να εμφανιστούν στα σχολεία τους και να αναλάβουν κανονικά υπηρεσία.

Η μάχη με τα κενά θα συνεχιστεί όλες τις υπόλοιπες μέρες και λύση θα δοθεί μόνο με την πρόσληψη των αναπληρωτών. Στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, κατατέθηκαν – για όλες τις Δ/νσεις της χώρας- συνολικά 650 αιτήσεις αναπληρωτών και η προθεσμία έληξε την Παρασκευή το μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε η Υπουργός Παιδείας κ. Αγγελική Ευφροσύνη Κιάου-Δημάκου αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών και εν συνεχεία θα εξεταστούν οι ενστάσεις. Όπως σημείωσε «Έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει τοποθετηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός των αναπληρωτών, τουλάχιστον τόσων όσοι ήταν τη χρονιά 2014-2015. Κατ’ απόλυτη προτεραιότητα θα αναρτηθούν οι πίνακες των αναπληρωτών νηπιαγωγών, δασκάλων, βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί), καθώς και των μαθημάτων που εξετάζονται στις Πανελλαδικές»

Πηγή: ilialive
 
Top