Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Εύβοια, Σποράδες, Ανατολική Στερεά, Κυκλάδες, Κρήτη και στα βορειοανατολικά και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο τα δυτικά και τα βόρεια περιμένουμε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα στην Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θράκη και τη Βορειοανατολική Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή πρόσκαιρων καταιγίδων μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, βαθμιαία εξασθενούντες.


 
Top