Λίγες βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και στις Σποράδες να είναι πρόσκαιρα έντονα και επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρά φαινόμενα τα βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και πιθανόν στη Δυτική Στερεά, περιμένουμε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015. Το βράδυ στη βορειοδυτική χώρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ ενισχυόμενοι από τις απόγευματινές ώρες τοπικά σε μέτριους 5 μποφόρ και το βράδυ στα βορειότερα πελάγη σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.


 
Top