Απαντήσεις στις επικρίσεις και τα σχόλια για τον διορισμό της ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έδωσε η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα σύμφωνα με όσα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Real News.

«Ας κριθώ γι' αυτό που είμαι και γι' αυτό που πράττω, όχι για τον σύζυγό μου. Μια τέτοια αντίληψη είναι υποτιμητική για κάθε γυναίκα», δηλώνει σύμφωνα με την εφημερίδα η κα Μπαζιάνα η οποία προσθέτει πως δεν θα μπορούσε α σταματήσει την εργασία της εξαιτίας του αξιώματος του Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια και πάντα σύμφωνα με τη Real News δηλώνει πως το θεωρεί τιμή που ένα ΑΕΙ την επέλεξε να διδάξει "γιατί η διδασκαλία είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά".

Αναφερόμενη και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να δηλώνει πως «τα αξιώματα εκπίπτουν κάποια στιγμή. Έτσι θα γίνει και με τον σύζυγό μου. Μέχρι τότε ας ζήσουμε με αξιοπρέπεια, ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί κι ας έχουμε καθαρό πρόσωπο όταν η εξουσία θα φύγει από τη ζωή μας».

Απαντώντας σε όσους την κατηγορούν πως δέχτηκε τη θέση ενώ ήδη εργαζόταν, και πως θα μπορούσε αυτή να δοθεί σε έναν άνεργο, δήλωσε πως οι προσλήψεις στα ΑΕΙ γίνονται με βάση συγκεκριμένα τυπικά προσόντα.

Πηγή: lifo
 
Top