Μήνες μετά τον χωρισμό τους, η όμορφη πρωταγωνίστρια αρχίζει σιγά σιγά να λύνει τη σιωπή της και να αποκαλύπτει τους σοβαρούς λόγους που την οδήγησαν να «τελειώσει» τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ονόματα της πρώτης γραμμής της showbiz και οι δυο τους, ο καθένας από το πόστο του, ο μεν στο τραγούδι και η δε στην υποκριτική, υπήρξαν ένα από τα πιο «κυνηγημένα» ζευγάρια των παπαράτσι, ενώ οι δημοσιογράφοι «έχυναν» πολύ μελάνι για τον έρωτα και τον γάμο τους που έδειχνε να πλησιάζει…

Ώσπου η είδηση του χωρισμού «έσκασε» ως κεραυνός εν αιθρία, μην μπορώντας κανείς να το πιστέψει, να καταλάβει το γιατί. Ο λαϊκός τραγουδιστής που τα κορίτσια «σφάζονται» στα πόδια του για ένα αυτόγραφο , δεν έκρυβε πώς ήταν έτοιμος να κάνει οικογένεια, ενώ όπως διέρρευσε εκείνο το διάστημα η αγαπημένη του ήταν αυτή που αποφάσισε να δώσει το τέλος.

Όπως η ίδια εξομολογείται πλέον δειλά δειλά, είχε σοβαρούς λόγους να χωρίσει με τον τραγουδιστή. Μην αντέχοντας τις ακραίες σκηνές ζήλιας του, που πολλές φορές γινόντουσαν η αφορμή να χειροδικεί πολύ άσχημα πάνω της. Το «αγγελικό» του πρόσωπο και η εικόνα που έχει «χτίσει» στα ΜΜΕ , δεν συνάδει με αυτά που περιγράφει η πρώην σύντροφός του. «Έτρωγα πολύ ξύλο. Χωρίς λόγο και αιτία κάποιες φορές.

Δεν άντεχα άλλο» είναι η φράση που βγαίνει πλέον από τα χείλη της … Μην κρύβοντας ότι μετά τα όσα πέρασε, δεν θέλει να κάνει νέα σχέση ακόμα, θέλοντας να ηρεμήσει. Για αυτό τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε πιο κοινωνικοποιημένη, με πολλές βραδινές εξόδους με φίλες της.

Πηγή: govastileto
 
Top