Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της υπόθεης του Γιώργου Πετρακάκου. Μετά την σύλληψή του, έχουν βρεθεί στην κατοχή του 100.000 ευρώ σε μετρητά.

Η Πόλα Ρούπα και η γυναίκα "μυστήριο"

Μία από τις ληστείες που έχουν μπει στο "μικροσκόπιο" της Αντιτρομοκρατικής είναι αυτή του Νοσοκομείου Σωτηρία, την οποία είχε πραγματοποιήσει μία γυναίκα, με το αυτοκίνητο διαφυγής να οδηγεί ένας άντρας.

Το σενάριο για εμπλοκή της Πόλας Ρούπα δεν φαίνεται να προκύπτει από τα στοιχεία, οπότε όλες οι υποψίες έπεσαν στην "αμαζόνα" των ληστών του Διστόμου.

Η γυναίκα αυτή έκανε το "ντεμπούτο" της στην μεγάλη ληστεία τράπεζας στις Σπέτσες, ενώ παρουσία γυναίκας έχει διαπιστώσει η αστυνομία και στις τρεις τρομοκρατικές ενέργειες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών.
Όπως δήλωσε κι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., η 36χρονη συμβία του Πετρακάκου θα ερευνηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την γυναίκα - μυστήριο των ληστών του Διστόμου και της ΟΛΑ.

Όσον αφορά στην βαλιστική στο καλάσνικοφ και στο πιστόλι, μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και δεν φαίνεται να έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές, ή ενέργειες του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Ο... αλλαγμένος Πετρακάκος

Ο Γιώργος Πετρακάκος είχε αλλάξει τρόπο ζωής, όπως ο ίδιος τουλάχιστον είπε στους αστυνομικούς.

Φέρεται να ήθελε να αφιερωθεί στα παιδιά και την συμβία του και για το λόγο αυτό είχε αγοράσει την έκταση στο Πήλιο προκειμένου να δημιουργήσει... βιολογικές καλλιέργειες.
Στο Βόλο και στο Πήλιο, μάλιστα, κυκλοφορούσε με το όνομα Γιώργος 9το αληθινό του) και εμφανίζονταν ω αγρότης - επενδυτής.


 
Top