Παροξυσμός για τα νέα iPhone 6s και 6s plus της Apple που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Τα νέα iPhone 6s και 6s plus αναμένεται να ξεπεράσουν τις πωλήσεις - ρεκόρ iPhone 6 που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος.

Κοσμοσυρροή επικρατεί έξω από τα καταστήματα του τεχνολογικού κολοσσού και τα επεισόδια που δημιουργούνται προκαλούν ταυτόχρονα γέλια και κλάματα. Ένας Ιάπωνας λόγου χάρη εμφανίστηκε να περιμένει υπό βροχή χωρίς παντελόνι ενώ στην Αυστραλία μία κοπέλα έστειλε στην ουρά ένα ρομποτοειδές!

Από το Σίδνεϋ μέχρι το Τόκιο, από τη Μόσχα μέχρι το Αμβούργο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και όπου αλλού κυκλοφορούν σήμερα τα νέα iPhone, πλήθη καταναλωτών έχουν συρρεύσει έξω από τα καταστήματά της Apple για να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθητο iPhone.

Η εικόνα των χιλιάδων ανθρώπων που κατασκηνώνουν έξω από τα καταστήματα της εταιρίας για να αγοράσουν πρώτοι απ’ όλους το νέο κινητό συμβαίναν κάθε χρόνο, παρά το γεγονός ότι και άλλες εταιρίες έχουν κυκλοφορήσει αξιόλογα προϊόντα που απειλούν να εκθρονίσουν την Apple.

Το iPhone εξακολουθεί να είναι το προϊόν στο οποίο στηρίζεται από το 2007 η Apple και που φέρνει (με μεγάλη διαφορά) τα περισσότερα από τα δεκάδες δισεκατομμύρια των εσόδων. Συνολικά, στο διάστημα των εννέα ετών οι πωλήσεις του iPhone έχουν ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια συσκευές.

Κατά τον βρετανικό Guardian, τα νέα ορόσημα της Apple αναμένεται και φέτος να σπάσουν ταμεία, και πολλοί είναι οι αναλυτές που εκτιμούν πως τα καταστήματα θα ξεπουλήσουν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η πώληση των iPhone 6s και 6s Plus άρχισαν να σχηματίζονται τεράστιες ουρές, με τα ευτράπελα να μην εκλείπουν. Στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας μία γυναίκα είχε στείλει από την προηγούμενη ημέρα ένα ρομποτοειδές να της κρατά θέση και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση μπροστά από εκατοντάδες υπομονετικών πελατών.

Σοκαριστικό ήταν και το θέαμα ενός Ιάπωνα, ο οποίος μέσα στην βιασύνη του εντοπίστηκε να περιμένει υπό βροχή έξω από ένα κατάστημα της Apple χωρίς να φορά παντελόνι!

Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε όσους περίμεναν όλο το βράδυ καλύτερα εξοπλισμένους, με καρέκλες κάμπινγκ και άλλα αξεσουάρ που είχαν φροντίσει ορισμένες εταιρίες να διαθέσουν για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς, γνώριζαν ότι έξω από τα Apple Stores θα γίνεται λαϊκό προσκύνημα.

Απερίγραπτο ήταν και το θέαμα στη Μόσχα, όπου τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα κλειστά ακόμα Apple Stores, ενώ παρόμοια ήταν και η κατάσταση στο Αμβούργο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μέσω δημοσίευσης στο Twitter, έδωσε τα συγχαρητήριά του σε έναν από τους πρώτους που βγήκαν από κατάστημα στο Σίδνεϋ, κρατώντας ψηλά το νέο του απόκτημα.

Σημειώνεται ότι τα iPhone 6s και 6s Plus κυκλοφόρησαν την Παρασκευή σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία. Στην Ελλάδα αναμένονται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, με επικρατέστερη για την ώρα ημερομηνία την 16η του Οκτώβρη.

Τα νέα iPhone μεταξύ άλλων βελτιώσεων ενσωματώνουν το 3D Touch, την πρωτοποριακή τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης και στην πίεση.


 
Top