Έπεσε η «αυλαία» για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο στο θερινό σινεμά, σινέ Κάστρο στο Ρίο στην οδό Σώμερσετ.

Η τελευταία ταινία που παίχθηκε ήταν το «Pride», φετινή Αγγλική κινηματογραφική παραγωγή με την Ιμέλντα Στώντον που μάλιστα είχε προταθεί και για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας στην κατηγορία της κωμωδίας.

Το σινέ Κάστρο ολοκλήρωσε τις προβολές του για το φετινό καλοκαίρι την Κυριακή 20/9/2015 ενώ η τρομερή κακοκαιρία που ξεκίνησε από αργά το βράδυ της Κυριακής και εξελίχθηκε το πρωί της Δευτέρας 21/9 προφανώς δεν άφησε περιθώρια να λειτουργήσει ο κινηματογράφος λίγες μέρες ακόμα όπως είχε γίνει πέρυσι.

Όπως αναφέρεται στο ηχογραφημένο μήνυμα που ακούνε όσοι καλούν το 2610-995765, του θερινού σινεμά, του μοναδικού πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, οι υπεύθυνοι του ευχαριστούν το κοινό για την μεγάλη υποστήριξη και ανταπόκριση του στις προβολές του σινεμά, σε μία μάλιστα τόσο δύσκολη περίοδο όπως ήταν το φετινό καλοκαίρι που κύλησε. Πλέον το ραντεβού με τους σινεφίλ ανανεώνεται σε 9 μήνες από τώρα, τον Ιούνιο του 2016, με το καλό.

Γενικά η σαιζόν ολοκληρώθηκε στο θερινό σινέ Κάστρο αφήνοντας καλές εντυπώσεις τόσο για τις ταινίες που επέλεξε και έφερε για προβολή ο Παναγιώτης Κοτσαύτης (υπεύθυνος της αίθουσας) όσο και για τα εισιτήρια που κόπηκαν. Σε πολλές ταινίες η προσέλευση των θεατών ξεπερνούσε σταθερά τους εκατό, σε καθημερινή βάση.

Tάκης Μαρτάτος
 
Top