Την Πέμπτη οι βροχές περιορίζονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου,τις Σποράδες -Κυκλάδες καθώς και στα Δωδεκάνησα.

Την Πέμπτη επίσης κάποια συννεφιά θα υπάρχει στην κεντρική & ανατολική Μακεδονία αλλά και την Θράκη που το πρωί νωρίς θα δίνει κάποιες βροχές κυρίως στην Χαλκιδική και την κεντρική Μακεδονία ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα γίνει εκ νέου άστατος ο καιρός με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική & ανατολική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης) αλλά και στην Θράκη.

Στην υπόλοιπη χώρα η Πέμπτη θα κυλίσει με καλό καιρό και ηλιοφάνεια εκτός από την δυτική Ελλάδα όπου μέσα στην Πέμπτη θα συννεφιάσει και μέχρι το απόγευμα ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και καταιγίδες στα νησιά Ιονίου,την Ήπειρο,την δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με το weather-in-greece όσον αφορά την νέα επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή ακόμα δεν έχει φύγει το χαμηλό το προηγούμενο και έρχεται το επόμενο το οποίο όμως θα επηρεάσει συγκεκριμένο κομμάτι της χώρας .

Την Παρασκευή ο άστατος καιρός συνεχίζεται αλλά κυρίως στην δυτική κεντρική και βόρεια χώρα με βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο-δυτική & κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης),την Θεσσαλία,την δυτική & κεντρική Στερεά Ελλάδα ενώ θα επηρεαστούν και η βορειοανατολική Στερεά Ελλάδα αλλά και η βόρεια βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Μέχρι το απόγευμα οι βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν και την ανατολική Μακεδονία-Θράκη όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα.


 
Top