Να κάψει ζωντανή την γυναίκα του εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας είχε προσπαθήσει πριν 9 χρόνια ένας 50χρονος που κάθισε στο εδώλιο. Ο άνδρας την είχε περιλούσει με βενζίνη και της είχε βάλει φωτιά με αναπτήρα.

Η γυναίκα τελικά γλίτωσε επειδή στο σημείο βρισκόταν συγγενικό της πρόσωπο που έσβησε γρήγορα τη φωτιά. Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 3 ετών από 5 έτη που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2006 στο Λάππα Αχαϊας.

Εκείνη την ημέρα η γυναίκα είχε μεταβεί στο σημείο για να πλύνει το αυτοκίνητό της και εκείνος την πλησίασε. Είχε προηγηθεί οικογενειακό επεισόδιο. Ξαφνικά έβγαλε από το μπουφάν ένα μπουκάλι με βενζίνη και της το έριξε. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Ευτυχώς δίπλα ήταν ο ξάδελφός της ο οποίος έβγαλε το μπουφάν του και κάλυψε το σώμα της. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην δίκη πως δεν θυμόταν καν τι έκανε γιατί είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως το ζευγάρι παραμένει μέχρι σήμερα μαζί. Η σύζυγος δήλωσε πως ο άνδρας της ζήλευε και πως δεν επιθυμεί την ποινική τυο δίωξη καθώς από τότε ζουν μαζί και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Πηγή: dete
 
Top