22:51 Ρευστή παραμένει ακόμα με ενσωμάτωση το 51,66 % των Εκλογικών Τμημάτων, η κατανομή των εδρών στην Αχαΐα. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, μέχρι τώρα το Ποτάμι δείχνει να μην εκλέγει βουλευτή στο Νομό, ενώ, κατά διαστήματα δίνει μια επιπλέον έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή 4) αφαιρώντας την έδρα από την Χρυσή Αυγή.

21:21 Μια διαφοροποίηση από την κατανομή των εδρών στην Αχαΐα του περασμένου Γενάρη δίνει μέχρι αυτή την ώρα και με την ενσωμάτωση των Εκλογικών Τμημάτων να φθάνει στο 34,33%, το Υπουργείο Εσωτερικών. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να κερδίζει μια έδρα και το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι το κατά πόσο αυτή την έδρα θα την χάσει η Χρυσή Αυγή ή το Ποτάμι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 3 βουλευτές, την κυρία Σία Αναγνωστοπούλου και οι Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης. Η ΝΔ μια έδρα (Ανδρέα Κατσανιώτης) , το ΚΚΕ τον Νίκο Καραθανασόπουλο και οι ΑΝ.ΕΛ. τον Νίκο Νικολόπουλο. Θυμίζουμε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι η Φώφη Γεννηματά η οποία πιθανότατα θα αποσυρθεί υπέρ του Θόδωρου Παπαθεοδώρου. Εάν την άλλη έδρα την κερδίσει το Ποτάμι στη Βουλή μένει ο Ιάσωνας Φωτήλας ενώ εάν την κερδίσει η Χρυσή Αυγή, ο Μιχάλης Αρβανίτης.


 
Top