Στις φυλακές Κορίνθου οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο Γιώργο την περασμένη Κυριακή την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κάτω Αχαϊα.

Λίγο μετά την κηδεία του 17χρονου, η μητέρα του, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Tatiana Live" ότι θύμα και θύτης ήταν φίλοι από το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα είχε φιλοξενήσει τον 15χρονο αρκετές φορές στο σπίτι της.

«Ήταν το καλύτερο παιδί! Τι να πω; Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω. Αυτό παιδί τσακώθηκε με τον γιο μου γιατί πείραζε συνέχεια την κόρη μου. Κι επειδή τον ρώτησε "τι έγινε με την αδερφή μου", άρχισαν να βρίζονται. Αυτό το παιδί έφυγε και μετά από λίγη ώρα ήρθε με την καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Ερχόντουσαν σπίτι μου, τρώγανε, έκαναν γυμναστική. Τρεις τέσσερις φορές έχει έρθει σπίτι μου. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και έγιναν φίλοι. Έτσι όπως τον έβλεπα που έμπαινε σπίτι μου, σαν χαρακτήρας δεν μου άρεσε από την αρχή. Το έλεγα στο γιο μου. Κοίταζε έτσι πολύ... Είπα στον γιο μου "Δεν θέλω να τον ξαναφέρεις στο σπίτι". Δεν το ξαναέφερε αλλά έκαναν παρέα έξω.

Όταν έφυγε του είπε "θα σε κανονίσω". Μαλώσαν, ήρθε ένα παιδί τους χώρισε, τον απείλησε και έφυγε. Μετά από μία ώρα ήρθε με την καραμπίνα. Δεν πρόλαβε το παιδί μου... Ήταν καλό παιδί. Δεν είχε πειράξει άνθρωπο.

Η κόρη μου μού είπε ότι την είχε ενοχλήσει 2-3 φορές. Είχε το νούμερό της και της έστελνε μηνύματα και στο δρόμο που την έβλεπε της μίλαγε. Ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μου κι αυτή δεν ήθελε».
 
Top