Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό πόσα αυτοκίνητα με κινητήρα ΕΑ189 υπάρχουν στην Ελλάδα. Διαβάστε τι μας είπε ο επικεφαλής της Kosmocar Στίβεν Σίρτης στην επίσημη παρουσίαση του Volkswagen Touran.

Στην πανελλήνια παρουσίαση του νέου μοντέλου της γερμανικής μάρκας, είχαμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε από τον επικεφαλής της Kosmocar κ. Στίβεν Σίρτη τι σχεδιάζεται στην Ελλάδα για το άμεσο μέλλον όσον αφορά το παγκόσμιο σκάνδαλο ρύπων.

Ο κ. Σίρτης μας είπε πως η Kosmocar δεν έχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από τη μητρική εταιρεία για το θέμα αυτό. Ο επίμαχος κωδικός ΕΑ189 αφορά σε μια σειρά πετρελαιοκινητήρων κυβισμού 1.2lt, 1.6lt. 2.0lt προδιαγραφών Euro 5. Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό πόσα αυτοκίνητα με κινητήρα ΕΑ189 υπάρχουν στην Ελλάδα.

Τις προηγούμενες μέρες έχει καταγραφεί στους κατά τόπους αντιπροσώπους της Kosmocar ανησυχία από τους υπάρχοντες αλλά και τους μελλοντικούς πελάτες της εταιρείας. Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι όλα τα καινούργια VW έχουν κινητήρες προδιαγραφών Euro 6 όπου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Προς ώρας δεν έχει καταγραφεί κάποιος αντίκτυπος στις πωλήσεις καθώς το θέμα χρονικά υφίσταται εδώ και λίγες μέρες. Οι αντιπρόσωποι εξηγούν στους πελάτες το θέμα αναλυτικά και πολιτική της εταιρείας είναι να δοθούν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις. Εξ’ ου και ο άνεμος αλλαγών στα στελέχη σε παγκόσμιο επίπεδο αρχής γενομένης από τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάρκους Βίνκερκορν.

Τα ανωτέρω δεν αποτελούν επίσημο δελτίο Τύπου αλλά είναι προϊόν ερωτήσεων – απαντήσεων κατά τη διάρκεια της πανελλήνιας παρουσίασης του Touran.

Πηγή: newsauto
 
Top