Ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βαρούλκο» της Αθήνας, Λευτέρης Λαζάρου αναμένεται την άλλη εβδομάδα να βρεθεί στην Πάτρα καλεσμένος Πατρινής επιχείρησης εστίασης.

Συγκεκριμένα ο αγαπητός σεφ που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Master Chef» του Mega, θα έρθει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2013 στο Al Dente – Italian Food, στην παραλία Μονοδενδρίου, έξω από την Πάτρα όπου και θα μαγειρέψει εκλεκτές δικές του συνταγές.

Ο Πειραιώτης στην καταγωγή μάγειρας με μεγάλη αγάπη και ειδίκευση στα ψάρια, είχε έρθει πάλι στην Πάτρα πριν από λίγους μήνες, το διήμερο 30 και 31 Μαΐου, όπου φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας και επέβλεψε το σεμινάριο μαγειρικής για ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα με τίτλο «Ζω με χαΡΑ στην κουζίνα» το οποίο διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του συλλόγου ρευματοπαθών ΕΛΕΑΝΑ και του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των ρευματοπαθών.

Ο Λευτέρης Λαζάρου που έχει γράψει και πολλά βιβλία μαγειρικής και συνταγών άφησε τότε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις συμβουλές και τις πρωτότυπες, προσεγμένες συνταγές του μαγειρικής.


 
Top